0 artikelen - € 0,00

You are currently on:

De Winkel

Het Cleijne Verschil, Nieuwe Hoogstraat 14

Het Cleijne Verschil is één van de bijzondere winkeltjes die te vinden zijn in de Nieuwe Hoogstraat in Amsterdam.

Het Cleijne Verschil ademt een sfeer van vervlogen tijden en nostalgie. Het met zorg samengestelde assortiment bestaat uit beeldschone sieraden, stijlvolle woonaccessoires, het mooiste handgemaakte aardewerk en trendy hebbedingetjes.

De winkel is absoluut een bezoek waard; al is het alleen maar om je te vergapen aan de fraaie etalages.

Een dagje Amsterdam?

 

Zet dan Het Cleijne Verschil ook eens op uw te-doen-lijstje! We zijn heel eenvoudig te vinden in het bruizende hart van de stad.

U vindt ons op loopafstand van de Dam en de Bijenkorf, om de hoek van het Waterlooplein en het Rembrandtshuis en vlak bij de gezelligheid van de Nieuwmarkt en de Zeedijk.

Met de bus of de tram?

Heel veel bussen en trams komen langs de Dam. Stap daar uit en loop vervolgens de Damstraat in. Deze straat ligt rechts van het beroemde Krasnapolsky Hotel dat achter het monument op de Dam te vinden is. Na de eerste brug in de Damstraat loopt u rechtdoor de Doelenstraat in. Na de tweede brug wordt dit de Oude Hoogstraat en na de derde brug bent u in de Nieuwe Hoogstraat. Het Cleijne Verschil is te herkennen aan de rode pui, halverwege te straat, aan de rechter kant.

Komt u met de metro?

Stap dan uit bij halte Nieuwmarkt. Dit is de eerste halte voor of na het Centraal Station (afhankelijk van welke kant u komt). Neem vervolgens de trap naar de Nieuwe Hoogstraat en u vindt ons halverwege de straat aan de linkerkant.

Tot snel! U bent van hart welkom.

 

Het Cleijne Verschil, routebeschrijving

Grotere kaart weergeven